Egészségügyi ellátás

„Mindenkihez, aki ápolástokra szorul, szeretettel és jósággal forduljatok, gondoljatok arra, hogy az Isten szeretne szolgálni általatok“.

Mária Alfonza anya

A Nagyboldogasszony Ház munkatársai igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy lakóink ápolási igényeiket az Otthonon belül oldják meg, biztosítva ápoltjaink színvonalas ellátását, intimitását és méltóságát.

Arra törekszünk, hogy a háttérben egy jól működő szervezett csapat álljon, akik magas szakmai tudás mellett lelkiismeretesen, empatikus hozzáállást tanúsítva fokozott tapintattal bánnak a rájuk bízott idős emberekkel.

Ágyban fekvő, súlyos egészségi állapotú lakóink gyakrabban szorulnak ápolói felügyeletre, szakszerű ápolásra-gondozásra.

Az önellátásra képes gondozottaink a Boldogasszony Mária részlegen, valamint a Szent Erzsébet részlegen kerülnek elhelyezésre. A Szent Margit részleg biztosítja a helyet azok számára, akiknek az egészségügyi állapota a koruk előrehaladtával megváltozott, így fokozottabb ápolást-gondozást igényelnek. A Mária Alfonza Anya részlegen önálló egységként működik a demens részleg,  ahol a szellemileg hanyatló időseink gondozása zajlik.

Névtelenteréz nővér